Please enable JS

SZOLGÁLTATÁSAINK


LOGÓ ÉS ARCULATTERVEZÉS
Készíts vállalkozásod számára megkapó és hiteles arculatot! Kövesd a trendeket, de különbözz másoktól! Modern grafikai megoldások weboldaladra vagy akár az üzlethelységbe is.
Modern grafikai megoldások weboldaladra vagy akár az üzlethelységbe is.
BRAND IMÁZS
Minden ami a márkádat képviseli: Névjegykártya, szórólap, plakát, brossúra, roll-up, katalógus, promóciós termékek, csomagolás megtervezése, banner, instagram és facebook tartalmak grafikai előkészítése.
Névjegykártya, szórólap, plakát, brossúra, roll-up, katalógus, promóciós termékek, csomagolás megtervezése, banner, instagram és facebook tartalmak grafikai előkészítése.
DESIGN KONCEPCIÓ KÜLÖNLEGES ESEMÉNYRE
Legyen a nagy nap akár születésnap, legénybúcsú, évforduló, ballagás vagy éppen az esküvőd napja, kifejezetten neked szóló design-nal állunk elő. Ne csak meghívókban és üdvözlőlapokban gondolkodj, az Any Visual kidolgozza a számodra tökéletes koncepciót!
Esküvő, évforduló, születésnap, leánybúcsú stb.
EGYÉB GRAFIKAI TERVEZÉS
Valójában bármilyen grafikai megoldásra van szükséged, számíthatsz ránk az elkészítésében ;)
Valójában bármilyen grafikai megoldásra van szükséged, számíthatsz ránk az elkészítésében ;)
DRÓNOS KISFILMEK
Normál és nagy sebességű videóanyagok készítése kültéren. FPV és gimbal-lal stabilizált drónok segítségével fölülről rögzítjük különleges eseményeidet. Akár eskövőn vagy, vagy éppen egy baráti gokartversenyen, mi a nyomodban leszünk!
Normál és nagy sebességű videóanyagok készítése.